torstai 11. lokakuuta 2012

Rähjä nahkainen nojatuoli -rakkaus



Usko tai älä, vanhat räjähtäneet sohvat ovat nyt muodikas lisä olohuoneissa. Kotoisan tunnelman luomiseksi riittää yksikin vanha nojatuoli, kaksi on ihan hyvä vielä, mutta kokonainen sohvaryhmä tuntuu ainakin itsestäni liian raskaalta olohuoneeseen. 
Juju piilee siinä, että vanhaa yhdistellään muihin tyyleihin: moderniin, skandinaaviseen ja romanttiseen. Tyylien rouheus on kiinni sisustajan rohkeudesta ja persoonasta. 
Olen törmännyt parissa sisustusblogissa nahkanojatuoli-fiilistelyihin. Oma ihastus syttyi kunnolla löytäessäni viime viikolla kirjakaupasta "hillittyä kauneutta"-kirjan. 
Kun eilen sitten päädyin keskustelemaan vanhojen nahkasohvien ihanuudesta, minulle ennestään tuntemattoman naisen kanssa, päätin että vintagehenkiset nahkasohvat on nyt niin kuuma juttu, että tämä on jaettava myös omassa blogissani! Löysin netistä Bell (vintage center Helsinki) -nimisen myymälän, joiden kautta saa uusia vintagehenkeen käsiteltyjä nahkasohvia ja -nojatuoleja -plus muuta sisustustavaraa. Hinta ei tosin ole mikään halvin.. 
Mutta, jos haluaa tosissaan löytää rähjäisen chillailutuolin itselleen, ebay, huutonet tai tori.fi voi olla tie, 
joka saattaa teidät kaksi yhteen. ;)






kuvat täältä
naps! napss! klik! klikk!

2 kommenttia:

  1. Mieki tunnustan ihastuneeni, vaikka varmasti vannoin vielä muutama vuosi sitten, että miehä en nahkasohville lämpene ;) Kylmiähän ne on, mutta ihmeesti omat ajatukset lämpenee nykyään rethahtaville, patinoituneille tummille nojatuoleille.. puörivä ja metallijalka/pinnat plussaa. Mutta ei siinä, jopa persialaiset matot näyttää omaan silmään nykyään hyvältä kun ne viedään oikeanlaiseen tilaan.. Mielenkiinnolla vain odotan miltä oma sisustusmaku näyttää muutaman vuoden päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Tany!! Nahkasohvalle kannattaa istua vain housut jalassa, että kylmähän se on. Persialaismatot ovat hienoja! Ne on kyllä kovasti tulleet taas muotiin, kivoja boheemeja mattoja, sille joka sellaisesta tykkää! Mites se hinta sitten..?

      Poista