torstai 4. lokakuuta 2012

Tyttöjen leikkihuone

Heippa,

Halusin tytöille erilliseksi makuuhuoneesta leikkihuoneen, jossa on värejä ja tilaa ja lelutkin saavat olla välillä sikin sokin. Huoneesta puuttuu vielä verhot ja matot, mutta muuten huone alkaa olemaan valmis. Seinissä kiinni olevat kalusteet on yleinen virhe sisustuksessa, mutta leikkihuoneessa lapsilla täytyy olla tilaa liikkua ja leikkiä ja siksi tässä asiassa voi tehdä poikkeuksen.

Nykyisen tyttöjen leikkihuoneen kohdalla oli vielä kolme kuukautta sitten kaksi erillistä huonetta. Seinissä oli kamala vanha paneeli ja sen päällä persikan sävyinen paksu maali.
Katto oli kellertävän oranssia mäntypaneelia. Ikkunat olivat tummaa puuta.

Seinät levytettiin, katto uusittiin ja madallettiin puoleksi. Ikkunat maalattiin ja listoitettiin uudelleen.
Lattiassa oli kirsikanvärinen lamninaatti, joka vaihdettiin parkettiin. Seiniin löysin RTV:ltä kauniin pilvitapetin ja siihen suuret sisustustarrat. Valaisimiksi valitsimme keiju-valaisimen ja kaksi lentokonetta -mikäs niillä liidellessä pilvien keskellä! :)

























































8 kommenttia:

  1. Voi että on ihana huone! ♥ Niin valoisa ja avara. Ja tuo pilvitapetti, miten söpö onkaan. :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi, miten ihana!! Jokaisen lapsen unelma (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! Vielä kun saa vähän lämmitettyä tilaa tekstiileillä.. mut ajan kanssa, kunhan kerkee! :)

      Poista
  3. Ihanan raikas. Erityisesti ihastuin noihin pöllöihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huoneessa on tosiaan kolme isoa ikkunaa joten päivänvaloa tulvii sisään koko yhden seinän mitalta. Ehkä se tekeekin huoneesta ja väreistä raikkaat :)

      Poista
  4. Ah ensimmäistä kertaa tulin tänne blogin puolelle ja tuo puutarra on aivan ihana! Meidän tytön seinältä löytyy sama tarra! Nyt huomasin amazonissa olisi samaa sarjaa hieman erilaisia tarroja ja voipi olla että nekin täytyy hommata :D

    VastaaPoista