keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Meidän vanhempien makuuhuone


Ihanaa pakkaspäivää!
Meidän makuuhuone on ollut valmis jo tovin, mutta olen metsästänyt erikoisia yöpöytiä, niitä kuitenkaan löytämättä. Tänään aamulla päätin, että oli yöpöytiä tai ei, kuvaan nyt makuuhuoneemme tänne blogiin ja sillä sipuli! Laittaessani puita takkaan katseeni kiinnittyi takan vieressä oleviin koivupölkkyihin ja siinähän ne olivat; ihan meidän tyyliset yöpöydät!

Muutama ystävämme on ihmetellyt, miksemme tehneet ihan erillistä vaatehuonetta, kun tilaa talossa olisi, vaan otimme makuuhuoneeseen ihan liukuovikaapit vaatteille. Tilaa vaatehuoneelle toki olisi ollut, muttei meidän makkarin lähellä. Arjen käytännöllisyys on tässä elämäntilanteessa tärkeää ja nyt kun lapset ovat pieniä, en yksinkertaisesti voi lähteä pukeutumaan eri kerrokseen. Kun tytöt kasvavat ja muuttavat joskus yläkertaan, teemme sitten mahdollisesti viereisestä huoneesta vaatehuoneen. 












 Makuuhuoneen päätyseinä on Effex -sisustuspaneelia








8 kommenttia:

  1. ihan huippuidea noi yöpöydät!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, Kiitti! Tuolla lumihangessa pötköttelisi kaksi vielä isompaa pölkkyä, jotka saattaisivat olla vielä paremmat -mutta olkoonsa! :)

      Poista
  2. Vau, nää teidän talon kuvat on kuin suoraan jostain sisustuslehdestä.
    Niin kaunista teillä :) Sä osaat sisustaa niin kauniisti, onko sulla ihan alan kokemusta? :)
    Onko liian henkilökohtaista kysyä remonttibudjetia? Tuliko teidän Kuopion asunnosta mitään huonekaluja nykyiseen asuntoon? Kun kaikki näyttää niin uusilta huonekaluilta :)
    Aijotko jossain vaiheessa kertoa kokonaisuudesta talosta enemmän, neliömäärää, talon pohjapiirrustuksia? :)
    En voi muuta kuin ihailla ja haaveilla, että itsellä olisi joskus mahdollisuus asua yhtä kauniissa kodissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Emma! Kiitos paljon, tällainen kommentti lämmittää aina!

      Kyllä opiskelen nyt alaa ja aion jatkaa tulevaisuudessakin. Tarkoitus olisi valmistua ihan sisustusarkkitehdiksi asti. :)

      Talomme on siis entinen lastenkoti. Päärakennus valmistunut 1974 ja tämä osa on siis remontin alla. Lastenkodin teettämä laajennus on uusi (valmistunut 2009) joten sille tarvii näyttää vain maalipensseliä.
      Varsinaista remonttibudjettia meillä ei ole. Alussa oli tietty summa varattu, mikä paloi jo kesän aikana tähän ihan perusrempan tekoon. Keittiö ja kylpyhuone ja portaat ovat syöneet varmasti isoimman osan remonttiin varatuista rahoista. Loppu talosta valmistuu pikkuhiljaa, sillä neliöitä on paljon. Voisin oikeastaan kertoilla enemmän talostamme ihan omassa postauksessa :)
      Kaikki Kuopion talon huonekalut ovat tulleet mukanamme ja ovat käytössä. Keittiönpöytä on nyt sohvapöytänä, katkaistuilla jaloilla. Sänkyhän oli jo Kuopiossa, mutta pääsee vasta tummaa seinää vasten oikeuksiinsa. Musta kulmasohva löytyy tätänykyä yläkerrasta jne.
      Kauniin kodin ei välttämättä tarvitse olla iso tai huonekalujen uusia. Vanhat tavarat tuovat sielun ja oikeat värit seinissä ja tekstiileissä yhdistävät asiat toisiinsa. Otappa yhteyttä sitten kun kodin sisustaminen on ajakohtaista, autan mielelläni!

      Poista
    2. Jeps, onhan tuo totta, että talon ei tarvitse olla iso ollaakseen kaunis, mutta toki kaikki lisäneliöt on plussaa kun koti näyttää avarammalta (Mutta vaikka meillä on pieni kerrostaloasunto, niin koti näyttää ihanalta, kun on siivottu, koti on puhdas ja esim uudet verhot ja sisustustyynyt piristävät jo kivasti)

      Ja vaikka olet ruvennut vasta opiskelemaan alaa, niin teillä on kyllä aina ollut kaunista, sulla on silmää sisustaa :) Muistan esimerkiksi kuinka tyylikkääksi teit aikoinaan Lunalle sitterin :)

      Poista